Debbie Ginter wint scriptieprijs

Op woensdag 3 september was er de afstudeerceremonie voor de MCD 10.

Tien studenten die in 2012 (uitgezonderd één afgestudeerde die hoorde bij de groep van MCD 9) met de studie waren gestart, kregen hun diploma uitgereikt.

Daarnaast was het voor vier reeds afgestudeerden een spannende dag: ook de winnaar van jaarlijkse MCD Scriptieprijs 2013 werd namelijk bekendgemaakt.

Dit jaar waren genomineerd:

  • Bram Loggers (ASR Vastgoed Ontwikkeling),
  • Debbie Ginter (gemeente Rotterdam),
  • Edwin Bos (gemeente Almere),
  • Paul Dijkstra (Deloitte Real Estate Advisory).

De onderwerpen van hun scripties waren erg divers, maar wat overeen kwam was de originaliteit, lef en praktische bruikbaarheid.

De uitreiking werd ingeleid door Nicolaas Veltman, voorzitter van het MCD Kennisnetwerk. Hij vertelde over de verschillende activiteiten die het Kennisnetwerk het hele jaar door organiseert en over de achtergrond van de Scriptieprijs. Vervolgens gaf hij het woord aan de voorzitter van de vakjury; Tjeerd Talsma (gedeputeerde Noord Holland). De heer Talsma deed uit de doeken hoe de jurering was verlopen en op welke zaken de vakjury had meegenomen in haar afwegingen. Uit de vier naar voren geroepen genomineerden werd uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt.

Debbie Ginter wint met haar scriptie 'Vermogen tot veranderen'  de MCD Scriptieprijs 2013!

Zij kreeg van de juryvoorzitter de prijs overhandigd: een wisselbokaal, een ingelijste oorkonde en een geldbedrag van € 500,-.

Het MCD Kennisnetwerk feliciteert Debbie van harte met het winnen van de prijs!

Klik hier [link 404] voor de foto's van de afstudeerceremonie.