Activiteiten 2018

Oktober 2018

Het midden-huur segment is enorm in opkomst: kan dit segment de ‘zet’ zijn die er in grote gebiedsontwikkelingen soms nodig is? En waardoor is de vraag naar deze categorie woningen de afgelopen jaren zo enorm snel gestegen? Onder andere deze onderwerpen bespraken we op een mooie middag in Leidsche Rijn, Utrecht. Door Menno Schapendonk (directeur Sustay) werden we meegenomen naar twee recent opgeleverde projecten in Leidsche Rijn Centrum. Een korte impressie krijg je in dit filmpje:  https://vimeo.com/295327064

Juni 2018

Eind juni reisden we met een groep van 24 enthousiaste mensen af naar Lyon. Bij velen bekend als de stad waar je langsrijdt op weg naar een vakantie in Zuid- Frankrijk… Maar op het gebied van gebiedsontwikkeling ook zeker de moeite waard. Met een lezing op de universiteit, bezoek aan la Confluence en een fietstocht door de stad kwamen we in twee dagen veel te weten over de ontwikkelingen in de stad. We kijken weer terug op een zonnige, boeiende excursie. Volgend jaar een nieuw reisdoel!

Mei 2018

Op 18 mei organiseerden we de Voorjaarslezing met het thema Healthy Urban Living.

Met lezingen van wetenschapper Jeroen Lakerveld, ecoloog Fred Booij en ontwikkelaar Kasper Hesp werd iedereen bijgepraat en geïnspireerd op dit actuele thema. De bijeenkomst vond plaats in Villa Jongerius: onderdeel van de ‘kanaalzone’ in Utrecht: dé nieuwe gebiedsontwikkelings-locatie in de stad.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen