Bundeling van kennis

De Erasmus Universiteit Rotterdam, TU Delft en Stadsontwikkeling Gemeente Rotterdam

Bij MCD wordt de relevante wetenschappelijke en praktijkkennis van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), de Technische Universiteit Delft (TU Delft) en Stadsontwikkeling Gemeente Rotterdam gebundeld. Dit levert een unieke en zeer gewenste combinatie op die garant staat voor een integrale benadering. 
De opleiding is formeel ondergebracht bij het Erasmus Centre for Urban, Port and Transport Economics (Erasmus UPT), een werkmaatschappij van de Erasmus School of Economics, Erasmus Universiteit Rotterdam.

Partnerschappen

Bij MCD worden kennis en ideeën verzameld, ontwikkeld en onderwezen. Door de intensieve samenwerking met partners in het werkveld kan de MCD de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en praktijk van stedelijke (gebieds)ontwikkeling blijven volgen en hier een actieve rol in vervullen. Verschillende publieke en private organisaties uit de praktijk van stedelijke gebiedsontwikkeling zijn in de afgelopen jaren dan ook een partnerschap met de MCD aangegaan. 
Hier is sprake van een duidelijk win-win. Partners kunnen zich volledig richten op hun kerntaken, terwijl ze maximaal aangehaakt blijven op de nieuwste kennis en kunde in hun vakgebied. Voor de MCD levert dit directe kennis uit de praktijk op.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen