Activiteiten 2021

Op maandag 19 april 2021 vond een online Great Book sessie plaats bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam met Sharon Zukin over "The Urban Innovation Complex- How do we create an innovative and inclusive urban environment?

Begin juni 2021 is er een virtuele buitenland excusie georganiseerd: een reis langs 9 steden, met als centrale vraag: hoe onbetaalbaar is wonen in de stad en welke maatregelen worden genomen om de stad voor uiteenlopende doelgroepen aantrekkelijk en betaalbaar te houden.
De reis vond plaats in 3 delen: 
* 1 juni: ontbijtsessie (o.a. naar Tokyo Sydney)
4 juni: lunchsessie (o.a. naar Toronto Sao Paolo)
10 juni: borrel sessie (o.a. naar Boston Wenen)

De MCD-scriptieprijs is op woensdag 27 oktober 2021 uitgereikt aan Arjen Kamphuis voor zijn scriptie “Op de schaal van infrastructuur; Een onderzoek naar de sociale en culturele waarde van infrastructuur”. Uit handen van juryvoorzitter Desiree Uitzetter ontving de winnaar een bos bloemen, een oorkonde en natuurlijk lovende woorden over zijn bekroonde scriptie. De jury was vooral te spreken over de integrale en originele insteek en de grondige manier waarop het onderzoek is aangepakt. Een onderzoek en een multidimensionale kijk op het thema infrastructuur dat volgens de jury in de wereld van gebiedsontwikkeling veel navolging verdient.

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen