Activiteiten 2017

Op 20 mei 2017 reisden ruim 20 MCD’ers naar Hamburg. Een enthousiaste groep, die ernaar uitkeek er een mooi weekend van te maken. En dat is gelukt!

We starten de tweedaagse excusie in het Duitse kantoor van BPD in Hamburg. Daar kregen we een inleiding over de Duitse gebiedsontwikkeling en de verschillen met Nederland. Daarna volgde een wandeling langs een aantal projecten.

Op deze eerste dag ontbrak uiteraard ook een bezoek aan Hafencity niet. We luisterden naar een presentatie over de opkomst van dit gebied, kregen een rondleiding, en eindigden het programma op het dakterras van het Hamburgse icoon de Elbphilharmonie.

We sloten deze eerste avond af met een gezellig diner. De tweede dag speelde zich hoofdzakelijk buiten af: We fietsen onder begeleiding van een deskundige gids door de relatief onbekende wijken van Hamburg, en kregen op die manier een nog completer beeld van de stad.

Na de lunch was er nog wat tijd om te winkelen of een museum te bezoeken, waarna iedereen geinspireerd en enthousiast het vliegtuig weer instapte naar Nederland.

Bekijk voor een impressie van het weekend onderstaande foto’s: ze zijn gemaakt door MCD’er Robert Jan van Gerven, studio foss.

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen