Urban Transformation Conference in partnership met Master City Developer

Op 5 oktober wordt in Rotterdam de vierde Urban Transformation Conference (UTC) gehouden. Het thema is ’The How on Innovation Districts’. Bezoekers krijgen concrete lessen en handvatten hoe innovatie districten kunnen worden opgezet. Vrijwel iedere stad is nu bezig met innovatie, hubs en innovatie districten om de economie vooruit te helpen. Bijna niemand weet hoe dat precies moet worden aangepakt. Het antwoord krijgt u tijdens de UTC. Ook wij leveren een inhoudelijke bijdrage aan de conferentie die bestemd is voor stadsmakers, bestuurders en iedereen die met innovatie bezig is.

 

Bruce Katz is vastgelegd als keynote. Katz werkte o.a het wereldberoemde  Brookings Institution, waar hij zich concentreerde op de uitdagingen en kansen van wereldwijde verstedelijking. Hij was oprichter van het Metropolitan Policy Program en co-auteur van The New Localism: Hoe steden gedijen in het tijdperk van populisme en de Metropolitan Revolution: hoe steden en metropolen onze ‘gebroken’ politiek en broze economie repareren.

Alle informatie over de UTC is te lezen op  www.urbantransformation.nlOpent extern. Hier kunt u ook uw tickets bestellen. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen