MCD seminar - Mobiliteitshubs: dé oplossing of wensdenken?

7 april 2022

Mobiliteitshubs zijn de talk of the town. Ze lijken dé oplossing voor veel uitdagingen waar we de komende jaren voor staan, zoals bereikbaarheid, klimaat, leefbaarheid, de woningbouwopgave en meer. Tijd om kritisch te kijken naar deze oplossing: de mobiliteitshub: het ei van Columbus of de doos van Pandora? Kortom: dé oplossing of wensdenken?

Op 7 april 2022 wordt in een middag dit vraagstuk uiteen gezet, kun je luisteren naar keynotes én meedoen met het gesprek. Zijn mobiliteitshubs inderdaad het ei van Columbus? Of willen we te graag en doen we aan wensdenken? Bekijk hier het programma van deze interessante middag.

Dit seminar is interessant voor een ieder die zich buigt over inbreiding, binnenstedelijke ontwikkelingen, herontwikkeling van terreinen en gebouwen, het opnieuw inrichten van straten, pleinen en steden.
Kortom: projectontwikkelaars, gebiedsontwikkelaars, vastgoedmensen, parkeerexploitanten, stedenbouwkundigen, mobiliteitsexperts, verkeerskundigen en parkeerprofessionals zijn aanwezig bij dit seminar.
 

MCD-alumnus? Dan ontvang je 10% korting -> vul bij aanmelding ALU als actiecode in. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen