Lustrumfeest

Op 26 maart 2011 vierde het MCDkennisnetwerk haar 5-jarig bestaan. Samen met ruim 80 oud-MCD-ers werd dit gevierd in de drijvende locatie ‘De Drijvende Bollen’ in de Rijnhaven in Rotterdam. De locatie die gesponsord was door het OBR vormde een prachtig en duurzaam decor voor het 1e lustrumfeest.

Het drijvend paviljoen is niet alleen bijzonder door de drijvende bollen op het water, maar ook klimaatbestendig, innovatief, duurzaam en flexibel. Het drijvend paviljoen is een pilot en katalysator voor drijvend bouwen in Rotterdam. Het paviljoen bestaat uit drie aan elkaar geschakelde bollen.

De bollen werden feestelijk verlicht met ledlampen. Geheel in stijl werd een biologisch diner verzorgt door de Blauwe Kameel Catering. Ook de drank was biologisch. De aanwegen konden een duurzame dansvloer proberen, die energie opwekt als je er op beweegt. De avond werd muzikaal opgeluisterd door de band ‘Global Heroz’ waarin MCDer Melvin Hage speelt. Dat de muziek geslaagd was, was goed te zien op de dansvloer die vol stond met swingende mensen. 

Op het feest nam Alex Sievers na vijf jaar afscheid als voorzitter van het MCD Kennisnetwerk. Nicolaas Veltman neemt het stokje van hem over. Wij bedanken Alex voor al zijn inzet in de afgelopen jaren. Ook waren er felicitaties van de programmaleiding.

Wij bedanken alle aanwezigen op het lustrumfeest. Het was een zeer geslaagde ​​​​avond!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen