Tarieven

Hele MSc programma

Deelname aan het hele MSc programma kost € 30.750.

Losse modules

Modules 1 tot en met 6 kunnen los gevolgd worden. Voor het volgen van één module geldt een tarief van € 4.950. Voor module 6 (International Urban Development) wordt € 1.400 extra in rekening gebracht in verband met de reis- en verblijfkosten.

Korting bij meerdere modules

Het is voordelig om meerdere modules te volgen. Bij twee modules ontvang je een korting van 2% op het totaalbedrag. Bij drie modules bedraagt de korting 5% en bij zes modules 10%. Het tarief voor het volledige MSc programma is gebaseerd op een totale korting van 25%.

Korting voor MCD-alumni

Het curriculum van de MCD verandert van jaar tot jaar. Modules zijn daarom ook interessant voor MCD-alumni die hun kennis willen opfrissen. Speciaal voor hen hanteren we een korting van 25%.

Pre-master

De pre-master wordt aangeboden voor een tarief van € 1.900.

Maatwerk

Wij bieden graag maatwerk. Neem voor een specifiek aanbod contact op met het opleidingsbureau.

Voorwaarden

Alle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief 0% BTW (o.b.v. vrijstelling geaccrediteerd onderwijs). Modules dienen aaneengesloten gevolgd te worden om in aanmerking te komen voor de pakkettarieven. De korting is niet van toepassing op reiskosten. Hiervoor geldt een vaste eigen bijdrage van € 1.400 euro. Alle tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten. Neem contact op met het opleidingsbureau voor de meest actuele informatie.