Module 7 Urban Research & Design Methods - Onderzoek

Onderzoekmethoden

Hoe zet je een wetenschappelijk onderzoek op? Welke methoden zijn beschikbaar en hoe dienen die toegepast te worden? Welk onderwerp heeft je interesse en wil je graag verder onderzoeken: wat is er beschikbaar aan theorie? Hoe bouw je verder op wat er al is? Geef vorm aan je eigen wetenschappelijk onderzoek onder begeleiding van de academische staf van Erasmus Universiteit Rotterdam en TU Delft.

Interactief

Deelnemers werken een relevante vraag – meestal uit hun eigen praktijk – uit tot een concreet onderzoeksvoorstel. In een aantal interactieve colleges en workshops bespreken studenten en docenten de uitgangspunten van het onderzoek en de meerwaarde voor de praktijk en het vakgebied.

Aanmelden

De module Urban Research & Design methods vindt plaats van 19 november tot en met 28 januari 2021. Deze module kan niet los gevolgd worden. 

Het uitvoeren van een eigen onderzoek biedt een geweldige mogelijkheid om de inhoudelijke verdieping te zoeken, waar dat in de hectiek van het dagelijks werk niet altijd mogelijk is. Doordat je zelf het onderwerp van het onderzoek kunt bepalen, blijf je dicht bij de eigen werkpraktijk en kun je resultaten en inzichten direct toepassen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen