Isabelle Vries wint scriptieprijs

Isabelle Vries wint Deloitte-MCD Kennisnetwerk scriptieprijs 2011

Isabelle Vries, werkzaam bij Havenbedrijf Rotterdam, is winnaar van de derde MCD Kennisnetwerk-scriptieprijs. Dit jaar werd de prijs gesponsord door Deloitte Real Estate en door Frank ten Have (partner Deloitte) uitgereikt tijdens de diploma-uitreiking en jaaropening van de MCD-opleiding in september 2011.

Na langdurig jury beraad kwam haar scriptie “Port city Developer” aan als beste uit de bus. De jury: “Het is knap dat de scriptie zowel de ontwikkeling van de steden als de ontwikkeling van havens in één scriptie combineert en op dit snijvlak zoekt naar de ontwikkeling die beide werelden verenigd. Gezien de ontwikkeling van de wereldeconomie en de invloed daarop op zowel de goederenstroom (havens) en de steden maakt dit een zeer waardevolle scriptie voor de ‘overgangszones’ die nu in ontwikkeling zijn of (her)ontwikkeld moeten worden.”

Naast Isabelle waren ook Williëtte van Arendonk (Woonbron), Richard Winkels (Portaal) en Merel Putman (Blauwhoed) genomineerd voor de prijs. De jury bestond uit, Frank ten Have, (partner Deloitte Real Estate), Ronald Tol (AM), Willem Kooyman (hoofdredacteur Real Estate Magazine), Jeroen Hutten (Nidoo), Helma Born (Procap) en Herbert Smeenk, (bestuurslid MCD Kennisnetwerk en consultant bij Deloitte).

Het MCD Kennisnetwerk tracht met de jaarlijkse scriptieprijs het onderzoek in de integrale gebiedsontwikkeling te stimuleren. Het Kennisnetwerk stelt zich ten doel om kennisuitwisseling rond gebiedsontwikkeling te stimuleren en daarmee de kennis over gebiedsontwikkeling in het algemeen te verrijken.

De prijs in de vorm van de Jan van ‘t Verlaat-wisseltrofee werd uitgereikt door Frank ten Have en Nicolaas Veltman. Isabelle Vries ontving uit handen van Frank ten Have een oorkonde en bedrag van €1000,- voor haar winnende scriptie.

Klik hier voor de presentatie van Nicolaas Veltman.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen