MCD Kennisnetwerk

Het MCD Kennisnetwerk

Het MCD Kennisnetwerk is opgezet door alumni van de opleiding Master City Developer.
Het Kennisnetwerk stelt zich tot doel om kennisuitwisseling rond gebiedsontwikkeling te stimuleren en daarmee de kennis over gebiedsontwikkeling in het algemeen te verrijken. Zij beoogt contacten in het nog jonge vakgebied van integrale gebiedsontwikkeling na de studie vast te houden en te verruimen.

Om hieraan invulling te geven is in 2006 de stichting MCD Kennisnetwerk opgericht met inmiddels een ledental van circa 120 specialisten in stedelijke gebiedsontwikkeling. Vanuit een roulerend bestuur en enkele commissies worden verschillende netwerkactiviteiten georganiseerd zoals lezingen, (inter-)nationale excursies en contactbijeenkomsten.

Deze website geeft een impressie van de organisatie en activiteiten van het MCD Kennisnetwerk en is het portaal voor leden om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen bij de professionals en in het vak.

Bestuur en lid worden

  • Mireille Jeurnink (BPD), voorzitter
  • Rien Wezenberg (Provincie Noord-Holland), penningmeester
  • Jeroen Hutten (Arup),secretaris
  • Alex Letteboer (Atelier PRO)
  • Merel Putman (Blauwhoed Groep)

Wij verwelkomen graag nieuwe leden! Om lid te worden dient u een ingevuld inschrijf- en machtigingsformulier te mailen naar secretarismcd@gmail.com.

Provincie Noord-Holland
Stadsontwikkeling Rotterdam
Deloitte